Front Page Slideshow

Автомобилни асансьори

Оценка: 4.6 от 17 гласа

Автомобилният асансьор е проектиран да задоволи най-високите изисквания при вертикално транспортиране на автомобили и хора.  Направен е от най – здравите материали и притежава най – високото ниво на безопастност в своя клас.

Металната кабина затворена отвсякъде с плътни стени, автоматични врати – в кабината и на етажите, вградено в тавана усилено осветление, под – метален рифел, предпазна гумена лента на всички стени на кабината, метални прагове на входовете, огледала за обратно виждане, два пулта с управление в кабината на срещуположни стени. Асансьорите за автомобили са снабдени със система за симетрично разпределение на натоварването на кабината, електронно изравняване с отворени врати, два фото – датчика на всеки вход, принудителна вентилация, хидравлични клапани за плавно спиране и тръгване, гонг, дисплей в кабината, бутон за отваряне и бутон за затваряне на вратата, подготовка за инсталиране на дистанционно управление, подготовка за инсталиране на система за ограничен достъп. 

Асансьор за паркиране на коли
Асансьор за автомобили

Bi-park - система за паркиране на два автомобила

Bi – park е система за паркиране на два автомобила един над друг. С многобройните си инсталации в цял свят, системата Bi – park е доказала своята надеждност и предимства.

Автомобилен асаньор
Автомобилен асаньор

Ножична платформа за автомобили

Ножичната платформа е последно поколение платформа за автомобили. При нея натоварването тежестта на автомобила се разпределя симетрично и това значително увеличава живота на механиката. Допълнителните хидравлични заключващи механизми поемат най – неблагоприятните натоварвания при качване на автомобила. Преместваемите стопери за колелата, фотобариерите на входовете са само част от системите, които правят използването на ножичната платформа за автомобили още по – лесно и безопасно.

Ножичната платформа
Ножичната платформа